Over Ons

In een oude slachterij in Surhuisterveen, hebben wij op 1 december 2018 onze winkel feestelijk geopend. Met een verkoopoppervlakte van ruim honderd vierkante meter, kunt u heerlijk struinen en shoppen. We hebben onze artikelen decoratief en met veel zorg voor u gepresenteerd. Op elke centimeter in onze winkel valt er een mooi en uniek artikel te vinden.

TEAM BOX11

Het team van BOX11 bestaat uit, Rianne, Tineke en Gerben. Ieder teamlid heeft haar of zijn eigen specialisme en vullen elkaar aan waar nodig. Zo krijgt u als klant een beter beeld van uw artikel. Zij vertellen dit met veel enthousiasme, waardoor service met een glimlach hoog in het vaandel staat.

OUDE MEUK IS LEUK

In ons assortiment hebben wij onder andere lampen, meubelen, stoere woondecoratie en tuindecoratie. Waarom is dit assortiment nou zo leuk? Omdat deze artikelen vintage, brocante, industrieel, gepatineerd, stoer, en uniek zijn. Vele artikelen hebben hun eigen verhaal en dat maakt, oude meuk, leuk!

DE WINKEL

Onze winkel heeft een eigen parkeerplaats, waar u gratis de auto kan parkeren. U kunt contant betalen en pinnen (contactloos). Heeft u een cadeau dan pakken wij deze heel mooi voor u in. Over een cadeau gesproken, wij verkopen ook cadeaubonnen die u naar eigen waarde mag invullen.

TOT SLOT

Naast onze winkel hebben wij ook een webshop, waar wij u met de zelfde service helpen, als in de winkel. Via de webshop haalt u BOX11 in huis, maar BOX11 is ook fysiek dichter bij u in de buurt, wellicht komt u ons wel tegen op een markt of evenement waar wij zijn uitgenodigd.

Wij wensen u veel struin en shop plezier toe, want oude meuk is leuk!

Tot ziens,

Team BOX11

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Vrijdag: Op Afspraak
zaterdag: 10:00 - 17:00 uur.

Nije Jirden 1A Surhuisterveen 

© 2018 - 2023 BOX11 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel